Troy Bakfiets bruin 7V

Troy Bakfiets bruin 7V

Productcode: SMEC000000101115

€ 949.00

✔ OP VOORRAADTroy Bakfiets bruin 7V


Troy Bakfiets 26 Inch bruin 7V

Nu nieuw bij Bakfietsweb.nl! De Troy Bakfiets!

Dit is een goede, leuke en bovenal betaalbare bakfiets van het merk Troy. Troy staat bekend als een merk dat betaalbare bakfietsen aanbiedt. De fiets is standaard uitgerust met een aantal dingen.

De fiets.

De fiets heeft een stevig metalen frame. De bakfiets heeft 7 versnellingen van het merk Shimano op de derailleur, zodat u gemakkelijk overal kunt komen, ook met windje tegen. Daarbij helpt ook dat de bakfiets 3 wielen heeft. Dit zorgt voor extra balans en de fiets is wat steviger, doordat het gewicht verdeeld is over de twee voorwielen en één achterwiel. De foam bekleding op het stuur maakt het gemakkelijker sturen en ziet er natuurlijk leuk uit.

De Bak.

De grote bak op de fiets is gemaakt van betonplex. Dit maakt de bak extra stevig, en het materiaal rot niet. Zo kunt u alles veilig vervoeren en haalt u het meeste uit de bakfiets. De bakfiets heeft 4 zitplaatsen, verdeeld over 2 bankjes. U krijgt hier ook standaard gordels bij. Lekker om de kinderen mee naar school te brengen.

Verder heeft ie nog LED verlichting aan de voor-en achterzijde van de fiets en een slot (niet ART gekeurd)

 

Waarom bij Bakfietsweb:

*Gratis rijklaar verstuurd in Nederland en België.

*Gratis verzending in Nederland en België.

*Heeft u advies nodig voor de juiste maat of iets anders? Kom langs in onze winkel of bel onze specialist.   Bakfietsweb.nl is de specialist in bakfietsen.
Advies op maat
Gratis rijklaar thuisbezorgd
Grootste assortiment bakfietsen in de Benelux!