bakfietsweb

Retourneren 

Alle informatie die je wilt weten over het retourneren van een bakfiets vindt u hier. 

Recht op retour 
Volgens de wet heeft u 14 dagen recht op retour. Dat betekent dat u binnen 14 dagen nadat u de koopovereenkomst bent aangegaan, u deze zonder opgaaf van reden kunt annuleren. Eventuele gemaakte kosten voor het retour transport komen voor uw eigen rekening. U kunt dit allemaal nauwkeurig nalezen in de algemene voorwaarden. 

Ruilen en retourneren 
Wanneer u de bakfiets gemonteerd in ontvangst neemt van de chauffeur, controleer dan altijd eerst of de bakfiets in orde is. Maak bijvoorbeeld eerst een proefrit en controleer op beschadigingen. Blijkt dit niet in orde te zijn, teken dan niet voor ontvangst en laat de chauffeur een aantekening maken op de leverbon met alle onvolkomenheden. Vervolgens neemt u contact op met de klantenservice via info@bakfietsweb.nl. Indien er iets mis is met de accessoires die u heeft besteld, neem dan contact op met onze klantenservice om je klacht te melden. U kunt dan mogelijk aanspraak maken op de garantie. Eventuele transportkosten zijn dan voor onze rekening. Heeft u zelf een verkeerde keuze gemaakt? Dan kunt u het product ook retourneren, maar in dat geval zijn de transportkosten voor uw rekening. 

Vragen over het retourneren van een bestelling? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via info@bakfietsweb.nl.
Bakfietsweb.nl is de specialist in bakfietsen.
Advies op maat
Gratis rijklaar thuisbezorgd
Grootste assortiment bakfietsen in de Benelux!