Johnny Loco Cargo Dutch Delight bakfiets zwart 7V

Johnny Loco Cargo Dutch Delight bakfiets zwart 7V

Productcode: SMJL00CARGOZWART

€ 2199.00

✔ OP VOORRAADJohnny Loco Cargo Dutch Delight bakfiets zwart 7V


De Johnny Loco bakfietsen zijn onbetwist de mooiste in hun soort, waarbij uitgebalanceerd design, veiligheid en comfort de basis is. Dankzij de ruime aluminium bak extreem licht. Minder inspanning en meer plezier dus. Twee grote voorwielen en het meekantelende achterframe zorgen voor stabiliteit en veiligheid. De optimale bescherming voor je kostbare lading dus. Met deze bakfiets zijn onvergetelijke momenten gegarandeerd.

Een uitgebalanceerd design met veiligheid en comfort als basis, om te genieten van luxe en comfort, onbetwist de mooiste in zijn soort. Met deze Cargo Dutch Delight vervoer je tot 4 kleine kinderen en goederen veilig en in stijl.

De bakfietsen van Johnny Loco staan bekend om hun mooie, leuke design en de hoge kwaliteit. Met 7 Shimano Nexus naafversnellingen met rollerbrakes en een bak gemaakt van lichtgewicht aluminium kun je zo vertrekken met de bakfiets. Met een bescheiden 42 kg is deze bakfiets zeker een lichtgewicht, en makkelijk in het gebruik.

Verder heeft de Dutch Delight schijfremmen op beide voorwielen en een rollerbrake op het achterwiel. Je kan je afvragen met een bakfiets: zit dat nou lekker? Dat zit het zeker. Met een extra breed zadel met dubbele vering, een in hoogte verstelbaar stuur en gripshift versnellingen fiets je rustig grote afstanden. 

Deze bakfiets staat garant voor memorabele momenten en nodigt uit voor lange ritten, met kinderen, honden, bagage of wat je maar wilt vervoeren.

 

Maak deze bakfiets compleet met onze accessoires:

*Extra bankje

*Diverse regenhuiven

* Bagagedrager

* Diverse slotenBakfietsweb.nl is de specialist in bakfietsen.
Advies op maat
Gratis rijklaar thuisbezorgd
Grootste assortiment bakfietsen in de Benelux!