Johnny Loco Cargo Brighton bakfiets blauw 7V

Johnny Loco Cargo Brighton bakfiets blauw 7V

Productcode: SMJLCARGOBRIGHTO

€ 2199.00

✔ OP VOORRAADJohnny Loco Cargo Brighton bakfiets blauw 7V


Een prachtige blauwe kleur die doet denken aan zon, zee, strand, fish and chips en de zilte zeelucht. De Cargo Brighton, de extreem lichte bakfiets van Johnny Loco, neemt je helemaal mee in dat vrije gevoel van vakantie, ook al ben je druk!

Een uitgebalanceerd design met veiligheid en comfort als basis, om te genieten van luxe en comfort, onbetwist de mooiste in zijn soort. Met deze Cargo Brighton vervoer je tot 4 kleine kinderen en goederen veilig en in stijl.

De bakfietsen van Johnny Loco staan bekend om hun mooie, leuke design en de hoge kwaliteit. Met 7 Shimano Nexus naafversnellingen met rollerbrakes en een bak gemaakt van lichtgewicht aluminium kun je zo vertrekken met de bakfiets. Met een bescheiden 42 kg is deze bakfiets zeker een lichtgewicht, en makkelijk in het gebruik.

Verder heeft de Brighton schijfremmen op beide voorwielen en een rollerbrake op het achterwiel. Je kan je afvragen met een bakfiets: zit dat nou lekker? Dat zit het zeker. Met een extra breed zadel met dubbele vering, een in hoogte verstelbaar stuur en gripshift versnellingen fiets je rustig grote afstanden. 

Deze bakfiets staat garant voor memorabele momenten en nodigt uit voor lange ritten, met kinderen, honden, bagage of wat je maar wilt vervoeren.

 

Maak deze bakfiets compleet met onze accessoires:

*Extra bankje

*Diverse regenhuiven

* Bagagedrager

* Diverse slotenBakfietsweb.nl is de specialist in bakfietsen.
Advies op maat
Gratis rijklaar thuisbezorgd
Grootste assortiment bakfietsen in de Benelux!