Mijn eerste ervaring met een elektrische bakfiets

Ik ben eigenlijk een echte mooi-weer fietser. Maarja, daar trekt ons oer-hollandse klimaatje zich meestal niets van aan. Ook vandaag niet; als ik zo naar buiten kijk bekruipt mij het angstige gevoel dat ik het niet droog ga houden op de terugweg. En natuurlijk heb ik geen regenpak bij me, geen paraplu en helaas ook geen elektrische fiets. Dat was nu wel even lekker geweest, net even dat extra zetje wat er misschien wel voor zorgt dat ik op tijd binnen ben. 

Ik heb lange tijd gedacht dat elektrische bakfietsen alleen voor ‘oudere’ mensen waren, maar wat heb ik mij daarin vergist. Op weg naar mijn werk of naar de supermarkt word ik tegenwoordig aan alle kanten ingehaald, terwijl ik toch best een lekker tempo aanhoudt bij het fietsen. En het zijn dus echt niet allemaal oude mensen, maar ook heel veel scholieren en ‘jongere ouderen’ die gezellig met elkaar keuvelend mij toch wel even passeren. Dit zijn ongetwijfeld ook degenen die straks al heerlijk droog bij de kachel zitten terwijl ik nog zwoegend onderweg ben naar huis. En die fietsen zien er ook best leuk uit, leuke modellen, mooie kleurtjes zie ik voorbij komen. Bij sommigen is zelfs de accu een beetje verstopt zodat je in eerste instantie helemaal niet in de gaten hebt dat het een elektrische bakfiets is. Dus ik dacht; ik wil dat ook eens ervaren. 

Ik heb daarom besloten om maar eens een proefrit te gaan maken op een elektrische bakfiets van Bakfietsweb.nl. En eerlijk is eerlijk, ik wil niets liever meer. Zonder je helemaal kapot te trappen, zoef je zo over de weg heen. Zware boodschappen, kinderen of hond. Geen enkel probleem! Ik was meteen verkocht. 
Uiteindelijk nog even getwijfeld tussen de Johnny Loco of de Vogue bakfiets, maar uiteindelijk toch gekozen voor de Johnny Loco elektrische bakfiets. Voornamelijk omdat het design mij erg aanspreekt. 

Nu ben ik een aantal weken verder en ik heb nog steeds veel plezier van de bakfiets. Dus ben jij het ook zat dat je iedere keer bezweet en vermoeid op je eindbestemming aankomt, of dat je telkens wordt ingehaald? Dan kan ik je de elektrische bakfiets van harte aanbevelen! 

Groetjes,
Manon. 
Bakfietsweb.nl is de specialist in bakfietsen.
Advies op maat
Gratis rijklaar thuisbezorgd
Grootste assortiment bakfietsen in de Benelux!