bakfietsweb

Bakfietsweb servicebeurt voor uw bakfiets 

Onze monteurs lopen uw bakfiets grondig na. Wij raden ten zeerste aan om binnen 3 maanden na aankoop van uw nieuwe bakfiets de fiets te laten controleren. Na de eerste paar ritjes is het normaal dat de kabels van de versnellingen en handremmen iets oprekken. Deze dienen dan opnieuw te worden afgesteld. Indien u dit niet laat afstellen, kan het zijn dat de functies minder goed werken. Dit is niet alleen bevorderlijk voor zowel de veiligheid van u zelf als voor de duurzaamheid van de bakfiets. 

Wat kost een bakfiets servicebeurt:  

Een Bakfietsweb servicebeurt voor uw bakfiets kost slechts 150 euro. Dit is inclusief de transportkosten voor het ophalen en terugbrengen van uw bakfiets. U hoeft dus zelf minimale moeite te doen om uw bakfiets te laten controleren, wij nemen al het werk van u over. 


Wat doen wij tijdens een bakfiets servicebeurt:

  • remmen (& versnellingen) controleren en afstellen 
  • ketting en tandwielen smeren spaken na spannen (max. 5 spaken worden vervangen) 
  • lichte schade aan de lak van het frame en bak bijwerken 
  • verlichting repareren bandenspanning controleren en verbeteren 
  • grondige schoonmaakbeurt 
  • constateren van overige schade* 

*Wanneer er tijdens de controle overige schade wordt geconstateerd die niet binnen de servicebeurt vallen, dan nemen onze monteur eerst contact met u op. Zij geven u een indicatie van de werkzaamheden, kosten en de tijd die het in beslag neemt. Pas na uw goedkeuring worden deze reparaties voldaan. 

Hoe meldt u zich aan voor bakfiets servicebeurt:  

  1. Stuur een mail naar info@bakfietsweb.nl onder vermelding van een “bakfiets service aanvraag”. Vermeld hierin uw naam en contactgegevens. 
  2. Wij nemen contact met u op voor het maken van een ophaal afspraak. 
  3. Wanneer de bakfiets klaar is nemen wij contact met u op voor het maken van een aflever afspraak.  
Het aanvragen van een bakfiets servicebeurt is dus zeer eenvoudig.Voor vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Bakfietsweb.nl is de specialist in bakfietsen.
Advies op maat
Gratis rijklaar thuisbezorgd
Grootste assortiment bakfietsen in de Benelux!